کارگاه جستجوی منابع علمی دوره آموزشی مرور نظام مند BIT project برگزار شد
مرکز تحقیقات ایمونولوژی مولکولی با همکاری مرکز طبی کودکان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، کارگاه جستجوی منابع علمی دوره آموزشی مرور نظام مند BIT project را در تاریخ 18/2/1393 در مرکز طبی کودکان برگزار کرد.
1393/3/4   0

مرکز تحقیقات ایمونولوژی مولکولی با همکاری مرکز طبی کودکان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، کارگاه جستجوی منابع علمی دوره آموزشی مرور نظام مند BIT project را در تاریخ 18/2/1393 با حضور 45 نفر از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز طبی کودکان برگزار کرد.
این جلسه که دومین نشست از سری جلسات آموزشی BIT project  بود، با سخنرانی آقای دکتر نیما رضایی آغاز شد و با تدریس مباحث جستجوی مقالات در پایگاه های علمی توسط آقای آرمین هیربد ادامه یافت. در این پروژه تحقیقاتی، شرکت کنندگان ضمن آموختن مراحل انجام مرور نظام مند(systematic review) ، در قالب گروههای کوچکتر پژوهش هایی در زمینه کاربرد ایمونوتراپی در درمان بیماری ها، به صورت مرور نظام مند (systematic review) می پردازند.

مرجع خبر: مریم حیدری

bt kargah1 .jpg