Skip Navigation Links
کارگاه evidence synthesis و متا آنالیز دوره آموزشی مرور نظام مند BIT project برگزار شد

مرکز تحقیقات ایمونولوژی مولکولی با همکاری مرکز طبی کودکان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، کارگاه evidence synthesis و متا آنالیز دوره آموزشی مرور نظام مند BIT project را با حضور 35 نفر از پژوهشگران دانشگاه برگزار کرد.
1393/9/24   0

مرکز تحقیقات ایمونولوژی مولکولی با همکاری مرکز طبی کودکان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، کارگاه evidence synthesis و متا آنالیز دوره آموزشی مرور نظام مند BIT project را در تاریخ 25 و 26 و 27 آبان ماه در سه روز با حضور 35 نفر از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز طبی کودکان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار کرد.

روز اول این کارگاه که چهارمین نشست از سری جلسات آموزشی BIT project بود، با سخنرانی دکتر نیما رضایی آغاز شد و با تدریس مباحث نظری متاآنالیز و تولید شواهد علمی توسط دکتر آرمین هیربد ادامه یافت. در روز دوم و سوم کارگاه، روش های متاآنالیز با استفاده از نرم افزار(RevMan) Review manager به صورت عملی آموزش داده شد. در این پروژه تحقیقاتی، شرکت کنندگان ضمن آموختن مراحل انجام مرور نظام مند(systematic review) ، در قالب گروههای کوچکتر به پژوهش هایی در زمینه کاربرد ایمونوتراپی در درمان بیماری ها، به صورت مرور نظام مند (systematic review) می پردازند.

bt kargah1 .jpg

کارگاه های آموزشی