کارگاه جمع آوری داده ها و بررسی کیفیت (data collection and quality appraisal ) دوره آموزشی مرور نظام مند BIT project برگزار شد

مرکز تحقیقات ایمونولوژی مولکولی با همکاری مرکز طبی کودکان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، کارگاه جمع آوری داده و بررسی کیفیت دوره آموزشی مرور نظام مند BIT project را در تاریخ 4 تیر ماه با حضور 50 نفر از پژوهشگران در مرکز طبی کودکان برگزار کرد.

1393/4/8   0

مرکز تحقیقات ایمونولوژی مولکولی با همکاری مرکز طبی کودکان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، کارگاه جمع آوری داده و بررسی کیفیت (data collection and quality appraisal )  دوره آموزشی مرور نظام مند BIT project را در تاریخ 4 تیر ماه با حضور 50 نفر از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز طبی کودکان برگزار کرد.
این جلسه که سومین نشست از سری جلسات آموزشی BIT project  بود، با سخنرانی آقای دکتر نیما رضایی آغاز شد و با تدریس انواع مطالعات بالینی و تورش های مطرح در آنها و مباحثی از آمار توسط آقای آرمین هیربد ادامه یافت. در این پروژه تحقیقاتی، شرکت کنندگان ضمن آموختن مراحل انجام مرور نظام مند(systematic review) ، در قالب گروههای کوچکتر پژوهش هایی در زمینه کاربرد ایمونوتراپی در درمان بیماری ها، به صورت مرور نظام مند (systematic review) می پردازند.

مرجع خبر: مریم حیدری