Skip Navigation Links
کارگاه نگارش علمی (scientific writing ) دوره آموزشی مرور نظام مند BIT project برگزار شد.

شبکه جهانی تحقیقات و آموزش علمی (USERN) با همکاری مرکز طبی کودکان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، کارگاه نگارش علمی (scientific writing ) دوره آموزشی مرور نظام مند BIT project را با حضور 30 نفر از پژوهشگران داشگاه برگزار کرد.
1393/12/25   0

شبکه جهانی تحقیقات و آموزش علمی (USERN) با همکاری مرکز طبی کودکان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، کارگاه نگارش علمی (scientific writing )  دوره آموزشی مرور نظام مند BIT project را در تاریخ 20 اسفند با حضور 30 نفر از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز طبی کودکان برگزار کرد.
در این جلسه که پنجمین و آخرین نشست از سری جلسات آموزشی BIT project  بود، روش نگارش قسمت های مختلف یک مقاله مرور نظام مند همراه با مباحثی از فنون نگارش علمی و سرقت ادبی (plagiarism)  توسط دکتر آرمین هیربد تدریس شد. در این پروژه تحقیقاتی، شرکت کنندگان ضمن آموختن مراحل انجام مرور نظام‌مند (systematic review) ، در قالب گروههای کوچکتر پژوهش هایی در زمینه کاربرد ایمونوتراپی در درمان بیماری ها، به صورت مرور نظام مند (systematic review) می پردازند.
لازم به ذکر است که شبکه جهانی تحقیقات و آموزش علمی (USERN) که شبکه ای از محققین و دانشمندان بین المللی است در سال 93  به ریاست دکتر نیما رضایی، برای برآورده کردن اهداف علمی بشردوستانه و توسعه آموزش و پژوهش علمی تاسیس شده است.

bt kargah1 .jpg

کارگاه های آموزشی