اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان برتر دانشگاه در سال تحصیلی97-96
دانشجویان صاحب استعداد برتر، برای بهره مندی از جوایز بنیاد ملی نخبگان تا ششم شهریورماه 96 فرصت دارند در سامانه اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان (سامانه ثریا) تشکیل پرونده داده و درخواست خود را ارائه دهند.
1396/3/23   0
بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین نامه اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر، تسهیلات ویژه ای را در قالب چهار جایزه آموزش، پژوهش، فناوری و فرهنگ شامل موارد متعددی از قبیل راتبه دانشجویی (کمک هزینه تحصیلی)، اعتبارآموزش یاری/ پژوهش یاری/ فن یاری، اعتبار فرصت مطالعاتی، اعتبار توان مندی آموزشی/ کارآفرینی، اعتبار ارتباطات علمی و ... به دانشجویان صاحب استعداد برتر دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی کشور اعطا می کند.
دانشجویان دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای، PhD همه رشته ها و دوره های تخصص و فوق تخصص علوم پزشکی که در سنوات مجاز تحصیل در یکی از دانشگاه ها یا مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی تحصیل می کنند می توانند از این جوایز بهره مند شوند.
مهلت ارائه درخواست برای بهره مندی از جایزه های تحصیلی سال 97-96  تا ششم شهریورماه 1396 بوده و تشکیل پرونده و ارائه تقاضا صرفا از طریق سامانه اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان (سامانه ثریا) امکان پذیر می باشد.
قابل ذکراست کلیه دانشجویان اعم از دانشجویان مشمول سالهای گذشته و دانشجویان غیر مشمول در صورت تمایل برای استفاده از تسهیلات بنیاد می بایست پرونده خودرا در سامانه ثریا به روز رسانی کرده و در صورت عدم داشتن پرونده تشکیل پرونده دهند و کلیه دانشجویان می بایست گزینه درخواست بررسی پرونده برای جایزه‌های تحصیلی را انتخاب نمایند.

لطفا جهت کسب اطلاعات تکمیلی راهنمای زیر را مطالعه نمایید:

جستجو در سايت: