مرکز پژوهش های علمی دانشجویان میزبان پژوهشگران در شب یلدا بود.
1396/10/4   0
مراسم شب یلدا توسط معاونت فرهنگ و هنر در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد. این برنامه ۲۹ آذرماه  با حضور مدعوین برجسته ای مانند دکتر پاسالار، دکتر پارساپور، دکتر مهرداد، دکتر مافی نژاد، دکتر طرامشلو و حضور ۱۰۰ میهمان از سرپرست های واحد های مختلف، اعضای شورای مرکزی، شورای اجرایی، پژوهشگران برتر، اساتید و دانشجویان بین الملل با هدف تعالی و وابستگی سازمانی، خارج کردن دانشجویان از فضای تک بعدی تحصیلی، گرامیداشت آیین های ملی، سنت حسنه صله رحم، آشنایی دانشجویان بین الملل با آیین های ملی ایرانی و تقدیر و تشکر از فعالیت های دانشجویان و اساتید مرکز برگزار شد.
به جهت گرامیداشت سنت های گذشته این شب و آیین های کهن ایرانی  این مراسم برنامه هایی از جمله نقالی اشعار فردوسی بزرگ تفال به حضرت حافظ اجرای موسیقی سنتی تار و سه تار و خوانندگی اشعار سنتی و محلی، مسابقه شعر خوانی خاطره گویی و سخنرانی اساتید حاضر و تئاتر را دارا بود.
این مراسم همراه با پذیرایی متناسب با شب یلدا پذیرایی شام و اهدا یادبود مراسم به پایان رسید.