جشنواره دانشجویی «استارت آپی ها! به دیابت حمله کنید.»
برگزاری جشنواره دانشجویی «استارت آپی ها! به دیابت حمله کنید.» با محوریت طراحی و ساخت سامانه های اعلام و هشدار قند خون
1396/11/21   0
مرکز ایده پروی و نوآوری پژوهشگاه غدد و متابولیسم، جشنواره دانشجویی «استارت آپی ها! به دیابت حمله کنید.»را با محوریت طراحی و ساخت سامانه های اعلام و هشدار قند خون  برگزار می کند.
امکان شرکت کلیه دانشجویان دانشگاههای مستقر در شهر تهران در جشنواره وجود داشته و مهلت ارسال طرح های تجاری به این جشنواره تا 31 فروردین 97 خواهد بود.
تمامی طرح ها در دو مرحله داوری شده و در نهایت پنج استارت‌آپ برای ورود به مرکز شتابدهنده پژوهشگاه انتخاب و محصولات طراحی شده، به صندوقهای سرمایه گذاری خطرپذیر و مراکز رشد معرفی خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت emri.tums.ac.ir مراجعه نموده و یا با شماره ۰۹۱۲۲۵۷۳۶۵۵ تماس حاصل نمایید.