برپایی غرفه های معرفی انجمن های علمی در بیست و چهارمین مجمع سالیانه ی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان
انجمن ها و واحدهای مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با برپایی غرفه به معرفی و ارائه گزارش عملکرد خود به رئیس دانشگاه وهیات همراه پرداختند.
1397/2/22   0
بیست و چهارمین مجمع سالیانه ی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با حضور رئیس دانشگاه، 19 اردیبهشت ماه 1397 در تالار ابن سینا برگزار شد.
از چندین ساعت قبل از برگزاری مجمع، در سالن شهدا و سالن دانشكده پزشكي غرفه‌هاي معرفي انجمن‌ها و واحدهای مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برپا شد.
 در این غرفه ها، انجمن های اخلاق پزشکی،INRP ، تفکر طراحی، نبض، مدیریت اقتصاد سلامت، داروسازی، نقص ایمنی، طب و داروسازی سنتی، تکنولوژیست های رادیولوژی، نوروسایکولوژی، سلول های بنیادی، مقابله با سوء رفتار با کودکان، دانشجویان پزشکی ایران، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، مدئو، دندانپزشکی قانونی، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت به معرفی خود پرداختند و از علاقمندان به همکاری عضوگیری کردند.
در کنار غرفه های انجمن غرفه های واحدهای مرکز پژوهش های علمی دانشجویان در دانشکده های مختلف اعم از پزشکی و داروسازی، دندانپزشکی، توانبخشی، بهداشت، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی و علوم تغذیه و رژیم شناسی نیز برپا بود.