برگزاری جشن تجلیل از دانشجویان ممتاز پروژه قلب سالم انجمن نبض

جشن تجلیل از دانشجویان ممتاز پروژه قلب سالم با حضور اساتید راهنما و دانشجویان انجمن نبض برگزار شد.
1397/2/9   0
این جشن با حضور دکتر پاسالار، اعضای هیئت علمی انجمن نبض، دانشجویان شرکت کننده در پروژه قلب سالم و سایر دانشجویان فعال انجمن  8 اردیبهشت ماه 97 در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی برگزار شد.
در این مراسم اساتیدی چون دکتر فراهانی، دکتر اشرف، دکتر تقدیسی و دکتر امیدی برای دانشجویان درباره اهمیت پروژه قلب سالم، معرفی سایت سرای سلامت و فعالیت های اجتماعی انجمن سخنرانی کردند.
دکتر مسعودکبیر و دکتر عموییان نیز درباره تجربیات خود بعنوان پژوهشگر برتر و روش های موفقیت در پژوهش صحبت کردند.
بعد از پذیرایی از مهمانان بازدید از بخش های مختلف موزه از دیگر برنامه های این جشن بود.
در نهایت از دانشجویان ممتاز پروژه قلب سالم که در کارگاه های این پروژه، بالاترین نمره ها را کسب کردند و همچنین دانشجویانی که بیشترین چاپ مقاله را در سال گذشته داشته اند  من جمله دکتر عموییان و دکتر سلطانی و نیز دانشجویانی که مقالاتشان بیشترین میزان بازدید را در سایت سرای سلامت کسب کرده بود، تجلیل و با اهدای جوایزی قدردانی به عمل آمد.