انتشار گزارش عملکرد یکساله واحد دانشکده تغذیه و رژیم شناسی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان
دبیر واحد دانشکده تغذیه و رژیم شناسی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، گزارش عملکرد سال 1397-1396 این واحد را ارائه داد.
1397/3/29   0
با توجه به پایان دوره عملکردی، حدیث مظفری، دبیر واحد تغذیه و رژیم شناسی، گزارش فعالیت های یک ساله این واحد را منتشر کرد.
در این گزارش به شرح دقیق فعالیت های صورت گرفته واحد در سال 1396 تا پایان بهار 1397 پرداخته شده است که از جمله این فعالیت ها می توان به برگزاری کارگاه های مرتبط با رشته، برگزاری کمپین رژیم غذایی در ماه مبارک رمضان و افزایش طرح های پژوهشی این واحد در رنک های زمستان و بهار اشاره کرد.
قابل ذکر است در این مدت دکتر مریم محمودی به عنوان سرپرست واحد و عاطفه صیف الهی، عطیه میرزابابایی و علیرضا میلاجردی به عنوان اعضای شورای اجرایی بودند.

گزارش عملکرد یکساله واحد دانشکده تغذیه و رژیم شناسی