قابل توجه داوطلبین واجد شرایط استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان در آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی98-97
داوطلبین واجد شرایط استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان در آزمون کارشناسی ارشد برای ثبت نام از 4 تا 15 تیر ماه فرصت دارند نسبت به ثبت نام اینترنتی خود اقدام نمایند.
1397/4/5   0
داوطلبین واجد شرایط استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان در آزمون کارشناسی ارشد 97-98 می توانند پس از مطالعه ی آیین نامه مربوطه برای ثبت نام از 4 تا 15 تیر ماه فرصت دارند نسبت به ثبت نام اینترنتی خود در سامانه مرکز رشد استعدادهای درخشان به آدرس http://registeretdc.tums.ac.ir اقدام نمایند.

مدارک لازم جهت ارائه به مرکز رشد استعدادهای درخشان:
 1- مدارک مربوط به جدول تخصیص امتیاز (مخصوص دانشجویان واجد شرایط ورود بدون آزمون)
2- نامه 10% برتر معدل در دوره کاردانی  از واحد آموزش دانشگاه مربوطه، جهت سهمیه ورود بدون آزمون دانشجویان کارشناسی ناپیوسته
نکته: متقاضیان مقطع کارشناسی ناپیوسته ورود بدون آزمون، می بایست در دوره کاردانی نیز به لحاظ میانگین جزء 10% برتر فارغ التحصیلان هم رشته با ورودی مشترک باشند.

متن آیین نامه ، جدول تخصیص امتیاز و جدول رشته های هم نام
سامانه ثبت نام