آغاز ثبت نام کاندیداتوری اولین دوره جام
جایزه اساتید مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با هدف تشویق و قدردانی از دانشجویان فعال اهدا می شود، علاقمندان می توانند برای کاندیداتوری دریافت جام از 20 مرداد ماه ثبت نام نمایند.
1397/5/20   0
جایزه اساتید مرکز (جام) جایزه ای است با هدف تشویق، ترغیب و قدردانی از تلاش های دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه های آموزشی، پژوهشی، اجتماعی، فرهنگی و فردی که از سال ۱۳۹۷ بنیانگذاری شده است، این جایزه توسط مرکز پژوهش های علمی دانشجویان پیشنهاد شده و در اولین دوره خود با همکاری سه نفر از اساتید همراه و همیار این مرکز، دکتر پروین پاسالار، دکتر نیما رضایی و دکتر رامین مهرداد در  مراسم آیین ورودی دانشگاه ۱۳۹۷ به دانشجویان برگزیده اعطا خواهد شد.
این جایزه دو سکه تمام بهار آزادی برای هر کدام از برگزیدگان است و هزینه آن توسط اساتیدی تامین می شود که جایزه به نام آنهاست.

راهنمای ثبت نام:

دانشجویان متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشند:
o     تا اول مهر ماه ۹۷ بیش از ۶ ماه از فارغ التحصیلی آنان نگذشته باشد.
o     در دوره اول اهدای جایزه، تمامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقاطع دکتری حرفه ای و کارشناسی، میتوانند برای کسب این جایزه نامزد شوند.
o     با احتساب ترم در حال تحصیل، دانشجو در ۳ ترم گذشته مشروط نشده باشد.
o    در کمیته انضباطی دانشگاه حکمی نداشته باشد و به حسن اخلاق حرفه ای شناخته شده باشد.
o    اولویت هیات داوران انتخاب دانشجویانی است که پیش از این در جشنواره های دانشجویی ابن سینا یا جشنواره رازی برگزیده نشده یا قبلا دانشجوی نمونه کشوری نشده باشند.

مهلت ثبت نام:
متقاضیان دریافت جایزه از تاریخ شنبه ۲۰ مرداد ماه تا ۱۰ شهریور ۹۷ فرصت دارند با تکمیل فرم ثبت نام درخواست خود را ثبت نمایند

معرفی جام و شرایط ثبت نام