اعلام اسامی سری اول مشمولین تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 98-97
بنیاد ملی نخبگان اسامی سری اول مشمولین تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 98-97 را اعلام کرد.
1397/8/16   0
بنیاد ملی نخبگان اسامی سری اول مشمولین تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 98-97 را در جدول زیر اعلام کرد.
اسامی مشمولین

قابل توجه دانشجویانی که مشمول استفاده از جایزه های تحصیلی شده اند:
1-  اعطای جوایز صرفا مطابق < شیوه نامه اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر> و براساس فرایندهای اجرایی مذکور در < راهنمای اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر(راجا) > صورت می پذیرد . از اینرو آگاهی دقیق دانشجویان برگزیده از مفاد راهنمای مذکور کمک شایانی به اجرای هرچه بهتر فرایند می نماید.
شایان ذکر است این راهنما در بخش تسهیلات و حمایت  دانشجویان  «مقررات اعطای جایزه های تحصیلی در سال 98-97 » راهنمای اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر برروی وبگاه Tehran.bmn.ir  قابل مشاهده است.

2-  به دانشجویان مشمول یک کارت بانکی از سوی معاونت توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان اعطا می شود که مبالغ مربوط به جایزه های تحصیلی به آن واریز خواهد شد. ( این کارت توسط بنیاد ملی نخبگان استان تهران به مشمولانی که در سالهای قبل از بنیاد نخبگان کارت بانکی دریافت نکرده اند تحویل داده می شود.)
3-  دانشجویان مشمول حتما کارتابل خود را در سامانه سینا چک کنند و در صورت فعال شدن قسمت < درخواست جایزه های تحصیلی > شروع فرایند را انتخاب کرده وپس از باز شدن تسهیلات می توانند تسهیلات مورد نظر را انتخاب و مدارک خود را بارگزاری نمایند.

دانشجویان حتما قبل از هر اقدامی قسمت < مقررات اعطای جایزه های تحصیلی در سال 98-97>  را کامل مطالعه نمایند.