اعلام شرایط اعتبار پژوهش یاری و فن یاری در سه ماهه تابستان سال جاری

بنیاد ملی نخبگان شرایط اعتبار پژوهش یاری و فن یاری در سه ماهه تابستان سال جاری را اعلام کرد.
1398/4/23   0
بنیاد ملی نخبگان شرایط اعتبار پژوهش یاری و فن یاری در سه ماهه تابستان سال جاری را به شرح زیر اعلام کرد:
1- صرفا دانشجویانی امکان بهره مندی از اعتبارهای پژوهش یاری و فن یاری در سه ماهه تابستان را دارند که در نیم سال دوم سال تحصیلی 98-97 اعتبارهای مذکور به آنان اعطا شده باشد.
2- لازم است دانشجویان پیش از عقد قرار داد پزوهش یاری و فن یاری با دانشگاه دلایل توجیهی تمدید فعالیت خود در فصل تابستان را به معاونت پژوهشی دانشگاه ارائه دهند و دانشگاه در صورت تایید، مستندات مربوط را حداکثر تا 20/5/1398 برای بنیاد نخبگان استان تهران ارسال نماید.
3- بنیاد نخبگان پس از بررسی درخواست ها با توجه به اولویت های موجود، اسامی دانشجویان تایید شده را به دانشگاه اعلام می نماید تا اقدام لازم برای عقد قرارداد با آنان صورت پذیرد.