اعلام سر ی اول اسامی پذیرفته شدگان تسهیلات پژوهشیاری تابستان

پذیرفته شدگان تسهیلات پژوهشیاری تابستان 98-97 بنیاد ملی نخبگان تا 23 شهریور ماه فرصت دارند فرم متمم پژوهشیاری را تکمیل و به مرکز رشد استعدادهای درخشان تحویل دهند.
1398/6/5   0
قابل توجه متقاضیان مشمول تسهیلات پژوهشیاری تابستان 98-97 :
اسامی تعدادی از دانشجویان که طرح آنها توسط بنیاد بررسی شده اعلام شده است، افرادی که در لیست زیر نیستند در سری بعدی اعلام خواهند شد.
لطفا تمامی دانشجویانی که طرح آنها تایید شده است،  فرم متمم پژوهشیاری که در زیر این اطلاعیه بارگزاری شده است  را تکمیل کرده و در سه نسخه، حداکثرتا تاریخ 23 شهریور 98 به مرکز رشد استعدادهای درخشان تحویل دهند.
به نکات زیر توجه شود:
1- قسمت شماره قرارداد و تاریخ آن و همچنین شماره نامه و تاریخ آن خالی گذاشته شود آن قسمت توسط مرکز استعدادهای درخشان تکمیل می شود.
2- فرم فقط توسط دانشجو و استاد راهنما امضا شود.
3- حتما فرم پیوست تکمیل شود زیرا با فرم ارسالی توسط بنیاد برای دانشجویان کمی متفاوت است و برای سهولت کار دانشجویان، مرحله ارائه به معاونت پژوهشی حذف شده است.

فرم متمم پژوهشیاری
اسامی