اطلاعیه مهم در خصوص سامانه سیپاد
قابل توجه کلیه دانشجویان عضو شده در بخش استعدادهای درخشان سامانه سیپاد
1398/7/15   0

به اطلاع کلیه دانشجویان عضو شده در سامانه سیپاد می رساند :

با توجه به مهلت تعیین شده جهت عضویت در سامانه استعدادهای درخشان سیپاد، الزامی است دانشجویانی که اقدام به عضویت نموده اند، وضعیت ثبت نام خود را بررسی نمایند.

*** وضعیت ثبت نام شما یکی از موارد زیر خواهد بود، که با توجه به هر مورد باید اقدام مورد نیاز را انجام دهید.

وضعیت 1 : تایید نهایی دانشگاه - مراجعه جهت ثبت فعالیت (ثبت نام دانشجو با موفقیت تایید شده است.)

وضعیت 2 : مراجعه مجدد به سایت و اصلاح ثبت نام مطابق راهنمای سیستم (معیار انتخاب شده یا فایل ارسال شده مشکل داشته که باید اصلاح شده و مجددا درخواست عضویت ارسال شود.)

وضعیت 3: رد بدلیل عدم احراز شرایط از سوی دانشگاه (دانشجو حائز شرایط استعدادهای درخشان نبوده است.)

وضعیت 4 : ثبت اولیه دانشجو - درخواست عضویت دانشجو به کارشناس ارسال نشده است. در منوی "مرحله نهایی" باید "ارسال درخواست" را انجام دهید در غیر اینصورت عضویت شما توسط کارشناس قابل مشاهده نخواهد بود.

توجه : هر دانشجو تنها با یک معیار می تواند درخواست عضویت نماید حتی اگر واجد شرایط چندین معیار باشد.
توجه : هیچ تفاوتی بین معیارهای مختلف جهت عضویت و استفاده از تسهیلات وجود ندارد.
توجه : دانشجویان در منوی "گردش کار" می توانند مشاهده نمایند که درخواست آنها در چه مرحله ای می باشد.