چاپ مقاله ی جدید توسط اعضای انجمن دانشجویی قارچ شناسی پزشکی

اعضای انجمن دانشجویی قارچ شناسی پزشکی موفق به چاپ مقاله ی جدیدی در مجله ی World Mycotoxin Journal شدند.
1398/7/29   0
اعضای انجمن دانشجویی قارچ شناسی پزشکی موفق به چاپ مقاله ی جدیدی با افیلیشن مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان با عنوان Aflatoxin M1 contamination level in Iranian milk and dairy products: a systematic review and meta-analysis شدند.

این مقاله که در مجله ی World Mycotoxin Journal با شاخص تاثیر 2.4 به چاپ رسیده است حول موضوع مهم آلودگی انواع شیر و محصولات لبنی تولید شده در داخل کشور به یک توکسین مهم قارچی به نام آفلاتوکسین M1 می باشد. در این مطالعه شیوع و میانگین آلودگی نمونه های شیر و محصولات لبنی به آفلاتوکسین M1 به تفکیک استان نیز محاسبه شده است که می تواند دید کلی از وضعیت سلامت این محصولات ارائه دهد. همچنین فراوانی نمونه های شیر و محصولات لبنی که دارای توکسین به مقادیر بیش از حد مجاز هستند نیز در این مطالعه بررسی شده است.