کسب رتبه ی اول توسط اعضای انجمن علمی مهندسی بهداشت محیط در مسابقه ی ملی و نخبگانی ایده یابی دانشگاه بدون سیگار
سمیرا یوسف زاده و عطیه رجبی از اعضای انجمن دانشجویی بهداشت محیط با ارائه طرح خانه سلامت جسم و روح موفق به کسب رتبه ی اول در مسابقه ی ملی و نخبگانی ایده یابی دانشگاه بدون سیگار شدند.
1398/7/25   0
مسابقه ایده یابی با عنوان "دانشگاه و سیگار!!؟؟" تحت نظارت دکتر مریم بیطرف و با حمایت بنیاد ملی نخبگان، 22 مهرماه سال 98 در تالار رجب بیگی برگزار و برگزیدگان نهایی از میان 40 اثر انتخاب گشتند. به گزارش مسئول روابط عمومی مسابقه، 11 اثر انتخاب شده از مرحله ی نخست داوری در مرحله ی نهایی با یکدیگر به رقابت پرداختند و پس از پاسخ به سوالات هیات داوران متشکل از 15 داور، مورد ارزیابی نهایی قرار گرفتند. برگزیدگان این مسابقه که در سطح ملی و نخبگانی برگزار شد به شرح زیر است:
رتبه ی اول: دکتر سمیرا یوسف زاده و مهندس عطیه رجبی متین- عنوان طرح: خانه سلامت جسم و روح  (دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو شورای مرکزی انجمن علمی مهندسی بهداشت محیط)
رتبه ی دوم: مهندس سید حسن طیبی، ناهید رمضانی ثانی، مهندس کبری حسنی و محمد علی آبادی- عنوان طرح: ماکت انسان نما نشان دهنده عوارض سیگار (دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی)
رتبه ی سوم مشترکاً: فرداد احمدی، اشکان نژاد ابراهیمی، مهیار دولتی-عنوان طرح: مرد منزوی (دانشگاه تهران)
و رامین بابایی- عنوان طرح: جمع آوری ته سیگارها و استفاده خلاقانه و هنری از آن (دانشگاه تهران)