فصل نو فصل نشاط علمی برگزار شد

فصل نو، فصل نشاط علمی با برپایی غرفه های معرفی انجمن های دانشجویی فعال مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد.
1398/8/21   0
همایش فصل نو، فصل نشاط علمی توسط انجمن های فعال مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دوشنبه 20 آبان ماه 98 برگزار شد.
در این همایش انجمن های دانشجویان داروسازی ایران(ایفسا)، علوم اعصاب (INRP) ، نبض، نوروسایکولوژی، نقص ایمنی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، قارچ شناسی پزشکی، مهندسی بهداشت محیط، ویروس شناسی که از انجمن های فعال مرکز پژوهش های علمی دانشجویان هستند با برپایی غرفه؛ عملکرد یکساله ی خود را برای دکتر کریمی، رئیس دانشگاه و هیات همراه و همچنین اساتید و دانشجویان ارائه دادند.
در بیست و پنجمین مجمع سالیانه ی مرکز علمی دانشجویان انجمن دانشجویان داروسازی ایران (ایفسا) به عنوان انجمن برتر در یک سال اخیر اعلام شد و مشکات ترکمانیان، دبیر انجمن در سخنرانی خود گزارشی از عملکرد یکساله ی خود ارائه کرد.