کمپین آگاهی بخشی درخصوص پیشگیری از ايجاد مقاومت آنتي بيوتيكي
كميته تخصصي سلامت عمومي (scoph) دانشجويان علوم پزشكي دانشگاه تهران، کمپین آگاهی بخشی درخصوص پیشگیری از ايجاد مقاومت آنتي بيوتيكي را 16 و 17 آذر ماه برگزار می کند. علاقمندان به همکاری می توانند برای ثبت نام اقدام کنند.
1398/9/10   0
تقريبا همه ما در اطرافمان با افرادي مواجه شده ایم كه هنگام بيمار شدن، به جاي مراجعه به پزشك، شروع به خود درماني و مصرف خودسرانه آنتي بيوتيك ميكنند، غافل از اثرات آسيب رساني كه اين رفتار ميتواند بر روي سلامت خودشان و حتي سلامت جامعه داشته باشد.
مقاومت آنتي بيوتيكي مسئله مهمي است كه در اينجا مطرح ميشود و ميتواند روند درمان بيماريهاي باكتريال را مختل کند.

كميته تخصصي سلامت عمومي (scoph) دانشجويان علوم پزشكي دانشگاه تهران قصد دارد كمپيني را با هدف پيشگيري از ايجاد مقاومت آنتي بيوتيكي و افزايش آگاهي در اين زمينه در ۱۶و ۱۷ آذر ماه برگزار کند. لذا از تمام دانشجوياني كه مايل به همكاري در اين كمپين هستند می توانند فرم زير را تكميل کنند:

مكان برگزاري كمپين دانشكده پزشکی و بيمارستانهاي دانشگاه علوم پزشكي تهران است.