انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی کشوری "هوشبری" برگزار شد

امیر حسین باقری پس از برگزاری انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی کشوری انجمن هوشبری به عنوان دبیر کشوری انجمن هوشبری انتخاب شدند.
1398/10/17   0
انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی کشوری "هوشبری" برگزار شد، بر این اساس از مجموع ۷۳ رای ماخوذه امیر حسین باقری با ۱۳ رای از دانشگاه علوم پزشکی تهران، محمد مهدی شاهدی با ۱۲ رای از دانشگاه علوم پزشکی یزد، سهیل مالکی با ۱۱ رای از دانشگاه علوم پزشکی ارتش، سهیل آصفی با ۱۱ رای از دانشگاه علوم پزشکی البرز و نیلوفر رستمیان با هفت رای از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان پنج عضو شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی کشوری هوشبری انتخاب شدند.
🔹همچنین فاطمه شیخیانی با شش رای از دانشگاه علوم پزشکی زنجان و علی جدید الاسلام با شش رای از دانشگاه علوم پزشکی کرمان به عنوان دو عضو علی‌البدل منتخب شدند.
امیر حسین باقری دبیر انجمن هوشبری به عنوان دبیر کشوری انتخاب شدند.
🔻جزئیات بیشتر👇
www.mefda.ir/news/131743