آغاز ثبت نام آزمون غربالگری درون دانشگاهی دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان

ثبت نام آزمون غربالگری درون دانشگاهی دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ 1 تا 8 بهمن ماه 1398 انجام می شود.
1398/11/1   0
دوازدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان در شش حیطه استدلال بالینی، آموزش پزشکی، تفکر علمی در علوم پایه، کارآفرینی، مدیریت نظام سلامت و مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت برگزارخواهد شد.

موضوعات دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان به تفکیک زیر می باشد:
1- حیطه استدلال بالینی: دروس اصلی پزشکی (داخلی، کودکان، زنان و جراحی)
2- حیطه آموزش پزشکی: نظام حمایت دانشجویی
3- حیطه تفکر علمی در علوم پایه: دیابت
4- حیطه کارآفرینی: بازارهای نوظهور خدمات سلامت
5- حیطه مدیریت نظام سلامت: مدیریت و برنامه ریزی منابع انسانی در نظام سلامت
6- حیطه مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت: هوش مصنوعی

دانشجویان متقاضی شرکت در دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان می بایست ابتدا در آزمون غربالگری درون دانشگاهی که ثبت نام آن در تاریخ 1 تا 8 بهمن 1398  از طریق لینک زیر انجام می شود، شرکت نمایند.

لازم به ذکر است:
1- تمامی دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای دانشگاه ها/ دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور شاغل به تحصیل می‏توانند بدون در نظر گرفتن معدل کل و سال تحصیل در تمامی حیطه های المپیاد شرکت کنند.
2- لازم به توضیح است دانشجویانPhD   و دستیاران (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) فقط می توانند در حیطه "مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت" و "کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم" شرکت کنند.
3- دانش ‏آموختگانی که تا تاریخ برگزاری اولین آزمون از مجموعه آزمون‏های کشوری المپیاد در هر دوره کمتر از شش ماه از فارغ‏ التحصیلی آنها گذشته باشد، می توانند در المپیاد شرکت کنند.
4-  دانشجویان حائز رتبه اول در المپیادهای پیشین نمی توانند در المپیاد دوره بعد در آن حیطه شرکت کنند (شرکت در حیطه های دیگر بلامانع است)