چگونگی استفاده از تسهیلات آموزش یاری، علمی و اجرایی و فن یاری بنیاد ملی نخبگان در نیم سال اول سال تحصیلی 99-98
دانشجویان متقاضی استفاده از تسهیلات آموزش یاری، علمی و اجرایی و فن یاری بنیاد ملی نخبگان در نیم سال اول سال تحصیلی 99-98 از تاریخ 5 تا 30 بهمن ماه 1398 می بایست فرم مربوطه را تکمیل و تحویل مرکز رشد استعدادهای درخشان دهند.
1398/11/2   0
دانشجویانی که در سال تحصیلی 99-98 مشمول جوایز تحصیلی بنیاد هستند ( نام ایشان در لیست تایید شده بنیاد است) برای استفاده از تسهیلات آموزش یاری، علمی و اجرایی وفن یاری نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 می توانند 5 تا30 بهمن ماه 1398 فرم های قرارداد مربوط را از سایت استعداد درخشان ( http://etdc.tums.ac.ir ) و یا کانال تلگرام (bminews_tums) دریافت کنند.

متقاضیان برای استفاده از جوایز، فرم مربوطه (یکی از فرم های قرارداد آموزش یاری یا علمی و اجرایی یا فن یاری) را در سه نسخه تکمیل کرده وطبق فلوچارت زیر تحویل دهند.

نکات قابل توجه:
1-   این فرم قرارداد بین دانشگاه و دانشجو منعقد شده ودر سامانه اطلاعاتی بنیاد توسط دانشگاه بارگزاری می شود.
2-   این تسهیلات تنها به دانشجویانی تعلق می گیرد که درسال جاری مشمول جوایز بوده اند و نام ایشان در لیست تایید شده بنیاد است.
3- این تسهیلات تنها برای دانشجویانی است که در مقاطع دکترای حرفه ای (سال پنجم تا هفتم) ، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی هستند.
4- فرمها پس از اتمام مراحل حتما باید اسکن شده و به ایمیل info_bmi@tums.ac.ir  ارسال شود در غیر اینصورت قرارداد دانشجو به بنیاد ارسال نخواهد شد.
5- فرمها حتما بصورت تایپ شده باشد.
6-قابل توجه مشمولین سال تحصیلی 99-98 در خصوص استفاده از تسهیلات آموزشیاری ، فعالیت علمی اجرایی و فن یاری:
دانشجویانی که تمایل به استفاده از تسهیلات آموزشیاری ، فعالیت علمی اجرایی و فن یاری جهت نیمسال اول را دارند طبق اطلاعیه گذاشته شده در کانال اقدام کرده و علاوه برتکمیل فرمها در یک صفحه A4 شرح مختصری از فعالیتی که در آموزشیاری ، فعالیت علمی اجرایی و فن یاری انجام میدهند را بصورت تایپ شده شرح داده وبه فرم مربوطه پیوست نمایند.
حتما شرح فعالیت می بایست دارای مهر و امضای استاد راهنما باشد.