ثبت نام آزمون Ph.D با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان

متقاضیان واجد شرایط شرکت درآزمون ورودی دوره دکترای تخصصی سال تحصیلی 1400-1399 با استفاده از شرایط استعداد درخشان 13 تا 25 بهمن ماه می توانند ثبت نام کنند.
1398/11/23   0
متقاضیان واجد شرایط شرکت درآزمون ورودی دوره دکترای تخصصی (Ph.D) رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال تحصیلی 1400-1399 با استفاده از شرایط استعداد درخشان جهت ثبت نام می‌توانند 13 تا 25 بهمن ماه 1398 به سامانه registeretdc.tums.ac.ir مراجعه نمایند.

مراحل ثبت نام :
1. در صورتیکه مشمول شرایط استعدادهای درخشان می باشد در سامانه  registeretdc.tums.ac.ir اقدام به ثبت نام نمایید.
2. پس از استعلام وضعیت تحصیلی دانشجویان، زمان مراجعه حضوری جهت دریافت فرم شماره 3 از مرکز رشد، از طریق کانال  ssrc_news@ اطلاع رسانی می شود.
3.  پس از دریافت فرم شماره 3، جهت ثبت امضای معاون آموزشی دانشگاه، به معاونت آموزشی مراجعه نمایید.
4. فرم نهایی را در سامانه sanjeshp.ir بارگذاری نمایید.

توجه: مهلت اعلام شده تمدید نخواهد شد، الزامی است تمامی دانشجویان در بازه ی زمانی اعلام شده اقدام به ثبت نام کنند.