حضور دبیر انجمن دانشجویی پزشکی مولکولی در هشتمین دوره توان افزایی نهادهای ترویجی دانشجویی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو
کارشناس انجمن های علمی دانشجویی و دبیر انجمن پزشکی مولکولی با هدف ایجاد ارتباط پیوسته و موثر با ستاد ویژه توسعه فناوری نانو به عنوان رابط نهاد در دانشگاه در این رویداد شرکت کردند.
1398/11/20   0
هشتمین دوره توان افزایی نهادهای ترویجی دانشجویی توسط ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۱۶ الی ۱۸ بهمن ماه 98 در مرکز همایش های پردیس فنی مهندسی شهید عباسپور تهران برگزار شد.
کارشناس انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه و دبیر انجمن پزشکی مولکولی با هدف ایجاد ارتباط پیوسته و موثر با نهاد به عنوان رابط نهاد در دانشگاه در این رویداد شرکت کردند.
در اولین روز از این دوره سه روزه، پذیرش نهادهای ترویجی صورت گرفت و آیین‌نامه‌های رقابتی و حمایتی نهادهای ترویجی بررسی و حمایت‌های ستاد از کارگروه منابع انسانی ارائه شد.
برگزاری کارگاه انتقال تجربه فعال رسانه در خصوص نحوه اطلاع رسانی تولیدات نانو در شبکه های اجتماعی و نحوه تولید محتوا و کارگاه آشنایی با فناوری نانو و کاربردهای آن از دیگر برنامه های روز اول بود.
در روز اول مسابقه ملی فناوری نانو به صورت کامل معرفی شد، مسابقه نانو رقابتی است که بین شرکت کنندگان سراسر کشور برگزار خواهد شد و در این مسابقه تمامی داوطلبین می توانند از طریق نهادهای دانشگاهی اقدام به ثبت نام و شرکت در آزمون کنند.
در روزهای آینده اطلاعات کامل در خصوص مسابقه نانو و مسابقه عکاسی با موضوع نانو در اختیار دانشجویان علاقمند قرار خواهد گرفت.
برنامه ی روز دوم با برگزاری کارگاه با موضوع انتخاب مدرس برای دوره های آمادگی داوطلبین مسابقه ملی شروع شد.
سپس جلسه ای با موضوع آشنایی با شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی برگزار شد که در آن موضوعاتی چون چگونگی دریافت گرنت های فصلی برای اساتید، استفاده از تخفیفات خدمات آزمایشگاهی، طرح های تخفیفی و آموزش تکنسین های آزمایشگاهی و ... مورد بحث قرار گرفت. اساتید و دانشجویان علاقمند می توانند اطلاعات بیشتر را با مراجعه به سایت labsnet.ir بدست آورند.
برگزاری کارگاهی آموزشی رزومه‌نویسی و مصاحبه شغلی با هدف آشنایی با تکنیک های رزومه نویسی و توانمندی های فردی و همچنین برنامه ی تفریحی بازدید از باغ پرندگان و مسابقه ی گروهی نهادهای ترویجی با موضوع ارائه راهکارهای ترویج نانو از برنامه های روز دوم بود.
جمع بندی این رویداد با برگزاری جلسه ی هم اندیشی نهادهای ترویجی در روز سوم انجام شد و کارگاه آموزشی دیجیتال مارکتینگ نیز از آخرین برنامه های روز سوم بود.
نماینده ستاد ویژه نانو ضمن ابراز خرسندی از حضور رابطین دانشگاه علوم پزشکی تهران در این رویداد، ایجاد رابط نهاد ترویجی در دانشگاه را زمینه ی تعاملات هر چه بیشتر خواند.