بازدید دانشجویان مرکز پژوهش های علمی دانشجویان از آسایشگاه سالمندان و معلولین کهریزک

دانشجویان مرکز پژوهش های علمی دانشجویان در راستای درک درست مسئولیت اجتماعی از آسایشگاه سالمندان و معلولین کهریزک بازدید کردند.
1398/11/24   0
در راستای آشنایی دانشجویان با فضای آسایشگاه های سالمندان و معلولین، درک مسئولیت اجتماعی و ظرفیت های فعالیت های انسان دوستانه، جمعی از دانشجویان مرکز پژوهش های علمی دانشجویان 17 بهمن ماه 98 از آسایشگاه سالمندان و معلولین کهریزک بازدید کردند.
در این بازدید که با همکاری آسایشگاه کهریزک  و دکتر شروان شعاعی، مشاور سلامت آسایشگاه برگزار شد، دانشجویان ضمن دیدار با مددجویان و مددکاران با بخش های مختلف آسایشگاه ، تاریخچه ی آن و فعالیت های متنوع این مرکز آشنا شدند.
امیدواریم این بازدید ضمن کمک به رشد دانشجویان به توسعه های هر چه بیشتر ظرفیت های همکاری با سازمان های مردم نهاد و فعالیت های انسان دوستانه منجر شود.