آغاز ثبت نام سی و چهارمین دوره آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان
دانشجویان متقاضی شرکت در سی و چهارمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان، تا 8 اسفندماه می توانند برای ثبت نام اینترنتی اقدام نمایند.
1398/12/3   0
دانشجویان متقاضی شرکت در سی و چهارمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان که مجاز به شرکت در آزمون می‌باشند، از تاریخ 3 الی 8 اسفندماه 98 فرصت دارند جهت ثبت نام به سامانه ثبت نام مرکز رشد استعدادهای درخشان مراجعه نمایند.

توجه : پس از ثبت نام در سامانه، زمان دریافت گواهی از طریق کانال @ssrc_news به اطلاع خواهد رسید.

نشانی:  بلوار کشاورز- خیابان وصال شیرازی- نبش خیابان ایتالیا- پلاک 56 – طبقه دوم