مدارک لازم جهت دریافت کمک هزینه مربوط به ارائه مقاله در کنگره های خارجی (بعد از شرکت در کنگره)
دانشجویان متقاضی دریافت کمک هزینه می توانند بدون مراجعه حضوری به مرکز پژوهش ها مدارک خود را ارسال کنند تا کارشناس مربوط با آنها تماس حاصل کند.
1398/12/20   0

مرحله ی اول: دریافت معرفی نامه از مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان

مدارک لازم جهت دریافت معرفی نامه :

. فایل جلد کتابچه خلاصه مقاله

. فایل گواهی شرکت و ارائه مقاله در کنگره بنام خود شخص

. فایل خلاصه مقاله چاپ شده در کتابچه مذکور

* یک فایل word شامل اطلاعات زیر:

نام و نام خانوادگی:

رشته و مقطع تحصیلی:

شماره دانشجویی:

شماره تماس:

عنوان کامل مقاله:

نام کامل و اختصار کنگره:

نام کشور مقصد:

بازه زمانی کنگره به تاریخ شمسی:

نوع ارائه:

دانشجویان متقاضی می توانند از طریق آیدی تلگرام درخواست خود را به کارشناس مربوطه خانم حیدری   https://t.me/heidari_ssrc   ارسال کنند تا کارشناس مربوطه در اسرع وقت با متقاضی تماس حاصل کند.

مرحله ی دوم: تکمیل فرم گزارش سفر در سایت معاونت بین الملل بعد از دریافت معرفی نامه از مرکز پژوهش ها، مراجعه شود.

لینک فرم گزاش سفر (اطلاعات کامل در خصوص مبلغ کمک هزینه در این لینک  موجود است)

** قابل ذکر است معرفی نامه ی اخذ شده از مرکز پژوهش های علمی دانشجویان باید در بخش mission document آپلود شود.

** لازم بذکر است یکی از مهمترین شرایط پرداخت کمک هزینه سفر علمی، درج نام دانشگاه علوم پزشکی تهران بعنوان اولین اسم چاپ شده در کتابچه می باشد.

** دانشجویان گرامی می توانند در هر سال تحصیلی یک بار از این کمک هزینه استفاده نمایند.

**  این کمک هزینه توسط معاونت بین الملل دانشگاه داده میشود و میزان آن بستگی به کشور مقصد دارد که در سایت آن معاونت مبالغ ذکر شده است.

** این کمک هزینه بعد از شرکت در کنگره داده می شود.

** این اطلاع رسانی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران است.