جلسه انتقال تجربیات پژوهشگران با حضور دکتر ناصر یوسف زاده
واحد پزشکی مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان نخستین جلسه از سومین دوره‌ی جلسات انتقال تجربیات پژوهشگران را 2 خرداد ماه برای علاقمندان به پژوهش برگزار می کند.
1399/2/29   0
به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، واحد پزشکی این مرکز نخستین جلسه از سومین دوره‌ی جلسات انتقال تجربیات پژوهشگران(REM) را با حضور دکتر ناصر یوسف زاده برای علاقمندان به پژوهش، جمعه ۲ خرداد ماه 99، ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰ برگزار می کند.

این جلسه به‌ صورت مجازی و از طریق نرم‌افزار Adobe Connect برگزار خواهد شد. لازم است شرک کنندگان پیش از حضور در جلسه این نرم‌افزار را نصب کرده باشند.

شرکت در این جلسه رایگان است و علاقه‌مندان برای شرکت در این جلسه می‌توانند از طریق آیدی @SSRC_Med ثبت‌نام کنند.

ظرفیت ثبت‌نام در این رویداد محدود است و اولویت با افرادیست که زودتر ثبت‌نام کنند.