شانزدهمین دوره کلینیک پیشگیری و ارتقا سلامت بیمارستان بهارلو
انجمن دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری مشترک کلینیک پیشگیری و ارتقای سلامت بیمارستان بهارلواز علاقمندان برای ثبت نام در شانزدهمین دوره کلینیک پیشگیری و ارتقا سلامت بیمارستان بهارلو ثبت نام به عمل می آورد.
1396/2/20   0
کلینیک پیشگیری و ارتقا سلامت بیمارستان بهارلو امکانی است که  میتوانید مهارت ارتباط با بیمار را در خود پروش دهید و خود را برای موقعیت های این چنینی آماده کنید.
با همکاری "انجمن دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران" و "کلینیک پیشگیری و ارتقای سلامت بیمارستان بهارلو"، دانشجویان علوم پزشکی این امکان را دارند که مستقیما در ارتباط با بیماران قرار بگیرند، جمع آوری سابقه و شرح حال بیمار را به عهده بگیرند و در معاینه، تفسیر نتایج آزمایش و اقدامات درمانی مشارکت کنند. دانشجویان شرکت کننده در این طرح، ابتدا در فاز اول پس از حضور در کارگاه توجیهی، در محل کلینیک حضور پیدا کرده و از نزدیک با روند مراجعه ی بیماران و نحوه ی جمع آوری داده ها آشنا شده و در بخش های مختلف آن مشارکت میکنند.
دانشجویانی که در فاز اول حضور و فعالیت مستمر داشته باشند مجاز به شرکت در فاز دوم طرح یا فاز پژوهشی میباشند. در این فاز دانشجویان میتوانند با توجه به داده های جمع آوری شده، طرح های پژوهشی ارائه کنند و مهارت های پژوهشی خود را نیز افزایش دهند.
همچنین شرکت کنندگان بر حسب میزان همکاری از طرف انجمن دانشجویان پزشکی و کلینیک پیشگیری و ارتقا سلامت بیمارستان بهارلو گواهی شرکت دریافت خواهند کرد.
لینک ثبت نام برای ثبت نام در شانزدهمین امین دوره کلینیک پیشگیری و ارتقا سلامت بیمارستان بهارلو

مرجع خبر: انجمن دانشچویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

ثبت نام