تقدیر از دبیر مرکز در جلسه مشترک سرپرستان و دبیران کمیته‌های تحقیقات کلان‌منطقه آمایشی ۱۰

تقدیر از امید قیسوندی، دبیر کل مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

در جلسه مشترک سرپرستان و دبیران کمیته‌های تحقیقات کلان‌منطقه آمایشی ۱۰ از دبیر کل مرکز پژوهش های علمی دانشجویان به عنوان دبیر برگزیده به منظور آماده سازی دانشجویان کلان منطقه برای حضور موثر در کنگره ی سالیانه ، تقدیر و تشکر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، جلسه مشترک سرپرستان و دبیران کمیته‌های تحقیقات کلان‌منطقه آمایشی ۱۰ به میزبانی همایش ملی درس‌آموخته‌های کرونا روز پنج‌شنبه ۵ مهر ۱۴۰۳ برگزار شد.

در این جلسه  دکتر فرساد نوری‌زاده معاون مرکز و  امید قیسوندی دبیرکل مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان حضور داشتند.

در پایان جلسه از  امید قیسوندی، دبیرکل مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران  و  آرمان محمدی، دبیر کمیته تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دبیران برگزیده به منظور آماده‌سازی موفق دانشجویان کلان‌منطقه ۱۰ برای حضور و ارائه موثر در بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور تقدیر و قدردانی به عمل آمد.