دومین جلسه از اولین دوره‌ی جلسات LEM

دومین جلسه از اولین دوره‌ی جلسات LEM توسط واحد پزشکی مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران درتاریخ ۸ آبان ماه برگزار می شود.

واحد پزشکی مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند.

دومین جلسه از اولین دوره‌ی جلسات LEM

مهمان: دکتر حمیدرضا نمازی

پنج‌شنبه: ۸ آبان ماه

از ساعت : ۱۷ الی ۱۹

این جلسه به‌ صورت مجازی و از طریق سامانه‌ی اسکای‌روم برگزار خواهد شد. لطفاً جهت حضور در این سامانه از مرورگر Google Chrome استفاده فرمایید.

شرکت در این جلسه رایگان است و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این لینک   https://t.me/joinchat/KDOnuhusQ29Z38Hd8QS7hg   وارد گروه مربوط به جلسه شوند.

دانش‌جویان محترم می‌توانند سوالات خود را در گروه مربوطه و یا با @SSRCmedicine مطرح نمایند.

@SSRC_Med

معرفی_مهمان جلسه‌ی دوم رویداد LEM

بخشی از سوابق دکتر حمیدرضا نمازی

فارغ التحصیل دوره‌ی عمومی رشته‌ی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز