سومین دوره مسابقات دانشجویی علوم اعصاب شناختی

سومین دوره مسابقات دانشجویی علوم اعصاب شناختی ، باهدف ایجاد زمینه‌های همکاری میان‌رشته‌ای، توسط انجمن علوم اعصاب صدرا از تاریخ 5 تا 17 مهرماه برگزارمی شود.

مسابقات دانشجویی علوم اعصاب شناختی، باهدف ایجاد زمینه‌های همکاری میان‌رشته‌ای، در این حوزه‌ها برنامه‌ریزی‌شده است. خوشبختانه در سال‌های اخیر فعالیت‌های گسترده‌ای باهدف آشنایی دانشجویان با مرزهای تحقیق در علوم اعصاب شناختی، علوم اعصاب محاسباتی و… انجام‌گرفته و باعث ارتقا سطح عمومی دانش در حوزه‌های مختلف مغزپژوهی شده است.

در این مسابقات دانشجویان به‌صورت تیمی طی چندماه حول یک مسئله یا پروژه انتخاب‌شده که ازنظر کمیته علمی مورد تائید قرارگرفته باشد، فعالیت می‌کنند. از اهداف اصلی این مسابقات این است که که تیم ها از ترکیب رشته های متفاوت تجربی و فنی، مثلاً، پزشکی و کامپیوتر یا ریاضی و زیست و مهندسی برق و… تشکیل‌شده باشند. تیم‌ها می‌توانند علاوه بر بین‌رشته‌ای و بین‌دانشکده‌ای‌بودن، بین‌دانشگاهی هم باشند. هرساله یک دانشگاه به‌عنوان میزبان انتخاب می‌شود و سایر دانشگاه‌ها می‌توانند به‌صورت مستقل یا مشترک در این مسابقات شرکت کنند.

حضور برترین نوروساینتیست های ایرانی داخل و خارج کشور در CNCS2020

براى اطلاع از نحوه ثبت نام سايت صدرا رو دنبال كنيد .

جهت آشنایی بیشتر با اساتید حاضر در این دوره به این_آدرس   مراجعه کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت و اینستاگرام مسابقه مراجعه بفرمایید