فراخوان سالانه‌ی مرکز پژوهش‌های علمی دانش‌جویان جهت جذب تیم اجرایی و دبیر کل

مرکز پژوهش‌های علمی دانش‌جویان جهت جذب تیم اجرایی و دبیر کل از تمامی دانش‌جویان علاقه‌مند به فعالیت در مرکز دعوت بعمل می آورد.

به اطلاع دانش‌جویان گرامی می‌رساند که به رسم هر ساله از تمامی دانش‌جویان علاقه‌مند به فعالیت در مرکز دعوت می‌شود که جهت عضویت در تیم اجرایی یا فعالیت به عنوان دبیر کل مرکز، به این فراخوان بپیوندند.

مرکز پژوهش‌ها یک مرکز تماماً دانش‌جویی‌ست و توسط دانش‌جویان اداره می‌شود. طبق اساس‌نامه‌‌‌ی مرکز  دبیر کل باید توسط شورای مرکزی و از میان افرادی که در یک فراخوان عمومی داوطلب شده‌اند، انتخاب شود.

به علاوه از دانش‌جویانی که مایل به فعالیت در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، بین‌الملل و غیره هستند دعوت می‌شود که جهت فعالیت در معاونت‌های مختلف مرکز در این فراخوان ثبت‌نام کنند.

تمامی دانش‌جویان در حال تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌توانند این فرم را تکمیل کنند. آخرین مهلت ثبت‌نام ساعت ۲۳:۵۹ روز پنج‌شنبه ۲۰ آذرماه است.

ثبت‌نام در فراخوان سالانه‌ی مرکز پژوهش‌ها

از این‌که ما را در پیش بردن و رشد فعالیت‌های دانش‌جویی یاری می‌کنید، سپاس‌گزاریم. اخبار آتی را از کانال مرکز پژوهش‌ها دنبال کنید.