فراخوان شرکت در جذب مدرسین جدید کارگاه های آموزشی

واحد پزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان از علاقمندان به تدریس در موضوعات مختلف پژوهشی دعوت به عمل می آورد.

فراخوان جذب مدرسین جدید کارگاه‌های مرکز پژوهش‌های علمی دانش‌جویان

به اطلاع علاقه‌مندان می‌رساند که واحد پزشکی مرکز پژوهش‌ها قصد دارد فرصتی را برای جذب و تربیت مدرسین جوان ایجاد کرده و از توان‌مندی‌های آنان در زمینه‌ی تدریس در موضوعات مختلف پژوهشی و غیرپژوهشی استفاده نماید.

بدین وسیله از تمامی دانش‌جویان دعوت می‌شود که با تکمیل فرم درخواست، آمادگی خود را جهت تدریس در موضوعات گوناگون اعلام نمایند.

فرم درخواست تدریس

لازم به ذکر است که هیچگونه محدودیتی در این زمینه وجود نداشته و هر دانش و مهارتی که قابلیت به اشتراک‌گذاشتن با دیگر دانش‌جویان را داشته باشد قابل قبول خواهد بود.

متقاضیان پس از تایید اولیه، دعوت به مصاحبه شده و در صورت تایید و پس از دریافت آموزش‌هایی پیرامون چگونگی تدریس کارگاه، می‌توانند به صورت آزمایشی برای برگزاری کارگاه اقدام نمایند‌.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به آیدی SSRCmedicine@ مراجعه فرمایید.

@SSRC_Med