فراخوان شرکت در طرح‌های پژوهشی مرتبط با کووید-۱۹

فراخوان همکاری در طرح‌های پژوهشی مرتبط با کووید-۱۹

با توجه به استقبال کم‌نظیر دانش‌پژوهان محترم از سری قبل طرح RRE، واحد پزشکی مرکز پژوهش‌ها در نظر دارد تا در جهت مبارزه با همه‌گیری کووید-۱۹ و نیز فراهم کردن فرصتی برای رشد و همکاری دانش‌جویان محترم، اقدام به جذب دانش‌جویان داوطلب برای فعالیت در طرح‌های پژوهشی مرتبط با آن نماید.

برای شرکت در این طرح‌ها، علاقه‌مندان می‌توانند با تکمیل فرم مربوطه اقدام به ثبت‌نام نمایند.

لینک ثبت نام

با توجه به محدودیت طرح‌ها، اولویت پذیرش با دانش‌جویان دانشگاه علوم پزشکی تهران است که مهارت کافی در زمینه‌هایی هم‌چون آنالیز کیفی و مصاحبه و پرسش‌گری را داشته باشند. البته امکان مشارکت دانش‌جویان جوان‌تر نیز تا حد امکان در طرح‌های RRE فراهم خواهد شد.

لازم به ذکر است، برخی از این طرح‌ها نیازمند حضور فیزیکی در بیمارستان بوده و برخی نیز به صورت غیرحضوری قابل انجام خواهند بود.