مطالعه دانش کادر درمان در مورد کمک های اولیه روانشناختی

مرکز تحقیقات جراحی و ترومای سینا، در قالب یک طرح پژوهشی به بررسی دانش کادر درمان در مورد کمک های روانشناختی می پردازد.

مرکز تحقیقات جراحی و ترومای سینا، دانشگاه علوم پزشکی تهران به بررسی دانش پزشکان جوان و دانشجویان پزشکی (استاجر، اینترن) درمورد کمک‌های اولیه روان‌شناختی می‌پردازد.

:small_orange_diamond:در صورت تمایل برای شرکت در این پژوهش می‌توانید:

ابتدا به پرسشنامه مقدماتی پاسخ دهید (زمان: ۱۰ دقیقه).

سپس کارگاه مجازی کمک‌های اولیه روان‌شناختی را که از طریق ایمیل برای شما ارسال می‌شود مشاهده فرمایید (زمان: ۳۰ دقیقه). محتوای کارگاه بر اساس راهنمای دانشگاه جانز هاپکينز تهیه شده و دارای امتیاز بازآموزی برای گروه‌های پزشکی است.

و بالاخره دو هفته پس از گذراندن کارگاه، پرسشنامه دوم را دریافت و به پرسش‌های آن پاسخ دهید (زمان: ۱۰ دقیقه).

:small_orange_diamond:در پایان به تمام شرکت‌کنندگان، گواهینامه شرکت در کارگاه اعطا می‌شود.

:small_red_triangle_down:برای شرکت در طرح از لینک زیر وارد شوید: