حضور انجمن فناوری اطلاعات سلامت دربیست و سومین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

انجمن فناوری اطلاعات سلامت غرفه ی معرفی خود را در بیست و سومین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برپا کرد.

بیست و سومین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های علمی دانشجویان ۱۵ اسفند ماه ۹۵ در تالار ابن سینا برگزار شد.  در این مجمع، انجمن علمی تازه تاسیس فناوری اطلاعات سلامت سعی بر آن کرد تا فعالیت ها و اقدامات خود را چه در زمینه ی آموزشی و چه پژوهشی به نمایش بگذارد. علاوه بر آن در این مجمع، انجمن به بیان اهداف و برنامه های خود برای آینده پرداخت. انجمن در این مجمع به ارائه ی اقدامات دو ماهه ی خود پرداخت. این اقدامات حوزه های آموزشی و پژوهشی را در بر می گرفت. پس از بررسی های انجام شده و مشورت با اساتید گروه به منظور رفع نیاز های آموزشی، انجمن برای حل گوشه ای از کمبود ها اقدام به برگزاری کارگاه های برنامه نویسی برای دانشجویان علاقه مند کرد. در حیطه ی پژوهشی با توجه به ضعف های موجود در زمینه ی پژوهش های دانشجویان، انجمن اقدام به ثبت مجله ی علمی پژوهشی کرد تا بتواند فعالیت های پژوهشی دانشجویان را به بهترین نحو پوشش دهد. نخستین شماره ی مجله ی علمی انجمن که به چاپ رسیده بود در غرفه ی انجمن در اختیار بازدید کنندگان قرار گرفت. در نهایت انجمن به بیان اهداف و برنامه های بلند مدت خود با سایر انجمن ها به منظور پیشرفت هرچه بیشتر پرداخت. سر انجام توانست با تعدادی از انجمن های علمی برای همکاری و تبادل اطلاعات به توافق برسد. در ادامه ی مراسم و در بازدید دکتر جعفریان از غرفه های انجمن، دکتر جعفریان رضایت خود را نسبت به فعالیت های انجام شده در مدت زمان کوتاه دو ماه را به اطلاع متولیان انجمن رساند.  در ادامه دکتر جعفریان سوالی مبنی بر اینکه سال آینده در غرفه ی انجمن با چه دست آورد هایی رو به رو خواهند شد را مطرح کرد که متولیان انجمن در پاسخ به بیان طرح های خود پرداختند و گفتند که سال آینده شماره ای از مجله را در اختیار شما قرار می دهیم که مطالب آن همگی از مقالات و فعالیت های پژوهشی دانشجویان انجمن باشد و همچنین پس از اتمام دوره های برنامه نویسی، پروژه ای به منظور داده کاوی روی داده های سلامت مد نظر است که نتایج آن سال آینده به سمع و نظر شما و سایر بازدیدکنندگان خواهد رسید.