انجمن های مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

 

انجمن های علمی دانشجویی گروهی خودجوش از دانشجویان در حوزه های علمی و فرهنگی دانشگاه هستند که در دهه گذشته شکل گرفته اند و در طول این مدت، در تولید علم به صورت کمی و کیفی رشد قابل توجهی داشته اند. این تشکل ها با شرکت داوطلبانه گروهی از دانشجویان فعال در امور آموزشی در یک رشته علمی شکل می گیرند. هدف اصلی انجمن های علمی دانشجویی، فراهم کردن زمینه های مناسب برای ظهور استعدادها، خلاقیت ها و شکوفایی علمی دانشجویان است. این تشکل ها نیز با هدف نهادینه سازی فعالیت های فوق برنامه علمی و مطالعاتی، شناسایی دانشجویان مبتکر و پژوهشگر به منظور حمایت و نیز بهره گیری از آنان برای ارتقای فعالیت های علمی پژوهشی دانشگاه؛ پرورش توانایی انجام فعالیت های گروهی در دانشجویان و کسب تجربه های اجرایی و مهارت های کارآفرینی توسط آنها؛ در ساختار فرهنگی دانشگاه ها تعریف شده اند.



لیست انجمن های فعال

آیین نامه انجمن های علمی دانشجویی

فایل اساسنامه انجمن های علمی دانشجویی

 

لینک ثبت انجمن

فرم ثبت پیش انجمن

 

  • تاریخ انتشار : 1399/10/26 - 22:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 193
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رونمایی از اولین برنامه ی راهبردی مرکز علمی پژوهش‌های دانشجویی واحد دانشکده پرستاری و مامایی

اولین برنامه ی راهبردی مرکز علمی پژوهش‌های دانشجویی واحد دانشکده پرستاری و مامایی توسط دکتر آرزو راستی برگزار شد.

رونمایی از اولین برنامه ی راهبردی مرکز علمی پژوهش‌های دانشجویی واحد دانشکده پرستاری و مامایی

در آغاز، دکتر آرزو راستی از خانم سحر محسنی (دبیر مرکز پژوهش‌ها واحد پرستاری و مامایی) و آقای علیرضا سلمانی (دبیر کمیته ثبت اختراع) کمال تشکر و قدردانی را به جهت همکاری در تدوین دو سند مهم، برنامه عملیاتی مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان واحد پرستاری و مامایی و  تدوین شرح وظایف معاونتهای کمیته ثبت اختراع به عمل آوردند.

ایشان در ادامه با اشاره به زیرساختهای خوبی که سال گذشته در مرکز بنا شد؛ خواستار همکاری بیشتر معاونین و کلیه اعضای مجموعه و شتابدهی حرکت به سمت اهداف مرکز شدند.

و بر هم افزایی معاونت نوطاوری و کارآفرینی و کمیته ی ثبت اختراع مرکز تاکید کردند.

دکتر راستی افزودند: در همین راستا و در جهت تسهیل این امر، برنامه عملیاتی یکساله برای واحد با همکاری دبیر محترم، خانم محسنی، تدوین شده است.

پس از این، در جلسه ای که بیش از دو ساعت به طول انجامید؛ این سند در دوبخش مورد بررسی قرار گرفت.

در بخش نخست اعضا با قسمتهای مختلف برنانه ی راهبردی که بر اساس SWOT (نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها) نوشته شده بود و حاوی چشم انداز، ماموریت، برنامه های راهبردی و عملیاتی بود آشنا شدند و در بخش دوم، هر یک از معاونین اهداف مورد انتظار برنامه در خصوص معاونت خود را بررسی نموده و برنامه خود را جهت رسیدن به اهداف ارائه دادند.

و قرار شد هریک از معاونتها برنامه ی عملیاتی حوزه ی خود را اولویت بندی کنند و برنامه های ۳ ماهه تا پایان سال را براین اساس برنامه ریزی کنند.

  • گروه خبری : انجمن
  • کد خبر : 168642
کلمات کلیدی
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه