دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/12/17 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 57
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

ابراز رضایت مسئول انجمن عوامل اجتماعی موثر بر سلامت از برپایی غرفه ی معرفی انجمن در بیست و سومین مجمع سالیانه ی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

قاسم رجبی، برپایی غرفه ی معرفی انجمن را بهترین فرصت آشنایی دانشجویان با حيطه عوامل اجتماعي موثر بر سلامت خواند و دریافت راهنمایی های لازم از رییس دانشگاه و دیگر اساتید در جهت پیشبرد اهداف انجمن را از دستاوردهای این رویداد خواند .

در حاشیه برگزاری بیست و سومین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های علمی دانشجویان که 15 اسفند ماه در تالار ابن سینا برگزار شد، به رسم هر ساله انجمن های علمی مرکز با برپایی غرفه های معرفی خود در سالن های دانشکده ی پزشکی و شهدا به معرفی خود و ارائه عملکرد یکساله ی خود پرداختند. در همین راستا گفت و گویی با قاسم رجبی مسئول انجمن عوامل اجتماعی موثر بر سلامت ترتیب دادیم: لطفا ضمن معرفی انجمن خود، اهدف اصلی خود  از برپایی غرفه را برای خوانندگان ما شرح دهید. با توجه به اينكه هنوز چند ماهي تا يك سالگي انجمن عوامل اجتماعي موثر بر سلامت (SDH) باقي مانده و به نوعي اين انجمن نوپا و ناآشنا به حساب مي آيد، لذا مجمع ساليانه مركز پژوهش ها بهترين فرصت موجود براي اين بود كه بتوان اولا دانشجویان را با حيطه عوامل اجتماعي موثر بر سلامت و اهميت فعاليت در اين حوزه آشنا كرد و ثانيا جمع خود را كه اولين گروه دانشجويي فعال در زمينه SDH در كشور به حساب مي آيد، معرفي نمایيم، به عنوان هدف سوم و از آنجا كه هر انجمن علمي را اعضاي آن بال و پر مي دهند، در پي آن بوديم كه دانشجويان دانشگاه را دعوت كنيم تا در كنار ساير اعضا با ما همكاري داشته باشند، برای آخرين هدف به اين نكته مي توان اشاره كرد كه جلب حمايت مسئولين دانشگاه بالاخص رئیس دانشگاه و هيئت رئيسه و همچنين دريافت راهنمايي هاي لازم جهت پيشبرد بهتر اهداف از ايشان براي ما حائز اهميت بود. افراد حاضر در غرفه چه کسانی بودند و نحوه ارائه مطالب چگونه بود؟ تمامی اعضای کمیته های انجمن که حدود 26 نفر بودند در غرفه حاضر بودند و مطالب مورد نياز جهت ارائه را به چهار دسته تقسيم كرديم كه شامل: 1-    معرفي حيطه عوامل اجتماعي موثر بر سلامت 2-    معرفي انجمن و بيان اهداف و چشم انداز آن 3-    گزارش فعاليت هاي صورت گرفته و همكاري هاي فرا دانشگاهي در طول مدت تاسيس تاكنون 4-    معرفی کمیته ها و بيان نحوه ي فعاليت كميته ها بود، لازم بذكر است كه از بروشور و پوستر نيز براي ارائه مكتوب توضيحات استفاده كرديم. و در پایان قاسم رجبی شور و حال آماده شدن برای معرفی انجمن خود را اینگونه شرح داد: همزمان با مطلع شدن از فراخوان حضور در  بيست و سومين مجمع ساليانه مركز پژوهش ها و تاريخ برگزاري آن، فرآيند آمادگي ما جهت حضور هرچه بهتر در اين مجمع آغاز شد. در ابتدا سلسله نشست هاي هم انديشي اعضا جهت ارائه نقطه نظرات و ايده هاي كاربردي براي اجرا در غرفه را برگزار كرديم، پس از بارش افكار صورت گرفته و نتايج خروجي آن، شروع به اجرايي كردن ايده هاي مطرح شده نموديم. در روز برگزاري مجمع و از همان لحظات ابتدايی، حضور فعال و موثر اعضا را در معرفي انجمن و ارائه گزارشات در نظر گرفته شده به دانشجويان و بازديد كنندگان در غرفه شاهد بوديم. با حضور رئیس محترم دانشگاه و هيئت همراه، انگيزه ما براي ارائه مطالب دو چندان شده و توجهي كه اين عزيزان به توضيحات ما داشتند انرژي ما را افزایش داد. به لطف خدا شاهد بازخورد خوبي از جانب هيئت بازديد كننده و پيشنهادات و توصيه هاي ارزنده اي از قبيل معرفي اساتيد و ارگان هاي فعال در اين زمينه جهت كسب تجربه و همكاري با آن ها، دعوت به حضور در نشست تخصصي اين حوزه در فرهنگستان علوم پزشكي و... بوديم.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190526
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه