دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1398/01/28 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 85
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارائه مقاله توسط انجمن علمی هماتولوژی و طب انتقال خون

اعضای انجمن هماتولوژی و طب انتقال خون، سه خلاصه مقاله مینی اورال و یک خلاصه مقاله اورال در یازدهمین کنگره بین المللی آزمایشگاه و بالین ارائه دادند.

در یازدهمین کنگره بین المللی آزمایشگاه و بالین که در زمستان 97 برگزار شد، انجمن هماتولوژی و طب انتقال خون مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با همکاری اساتید و اعضا انجمن های دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، تربیت مدرس و شیراز سه مقاله به صورت مینی اورال و یک مقاله به صورت اورال ارائه دادند. موضوعات مقالات مربوط به حوزه ی هماتولوژی با محوریت ارتباط پلی مورفیسم های ژن های فاکتورهای انعقادی و سقط مکرر جنین و تاثیر نانوذرات آهن اکسید در درمان بیماری های خونی و همچنین حوزه ی سرطان خون با محوریت تکثیر لنفوسیت های T در ایمونوتراپی سرطان و سمیت های ناخواسته ناشی از درمان CAR-T cell بود.     
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 191207
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه