دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
انجمن تصویربرداری مغز، پس از غربالگری، اعضای جدید گروه را معرفی کرد که این اعضا درمدت یک سال زیر نظر منتورهای پژوهشی، به یادگیری پژوهش در قالب انجام یک پروژه ی پژوهشی خواهند پرداخت.
پس از سه مرحله غربالگری و دو مرحله انجام تکالیف پژوهشی، اسامی اعضای جدید گروه تصویر برداری عصبی (NIN) درسال ۱۳۹۸ به شرح زیر اعلام شد: ۱. معین شریعتی نیا ۲. علیرضا زحمتکش ۳. رویا اعظمی ۴. عطا شیربندی ۵. سارا اکرامی نسب ۶. احسان ضیائی ۷. زهرا کاظمی ۸. مریم مسعودی ۹. فاطمه صدیفیان ۱۰. مبینا امان اللهی ۱۱. پیمان میرقادری ۱۲. امید سلماسی لازم به یادآوری است اعضای نامبرده از میان ۶۸ نفر ثبت نام کننده اولیه، ۳۲ نفر شرکت کننده در جلسه معارفه و ۲۹ عنوان ارسال شده، و پس از دو مرحله داوری توسط اعضای اصلی گروه، انتخاب شده اند. اعضای جدید در طول مدت یکسال و با نظارت منتورینگ گروه، مهسا دولتشاهی، آیدا کمالیان و مریم حق شمار و امیر اشرف گنجویی، علی انجم شعاع، و منوچهر امانت، به یادگیری پژوهش در قالب انجام یک پروژه ی پژوهشی خواهند پرداخت. گروه تصویربرداری عصبی ضمن تبریک به این عزیزان، امیدوار است همکاری و تعامل موثر اعضای جدید با منتورینگ پژوهشی به حصول نتایج آموزشی- پژوهشی مطلوب در طول یکسال فعالیت آتی این عزیزان منجر گردد. آدرس ایمیل گروه تصویر برداری عصبی: neuroimagingnetworknin@gmail.com منبع خبر. فرزانه رحمانی
ارسال به دوستان