دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
انتشار گزارش کمپین آگاهی سازی دیابت در مجله IPSF Public Health Spot توسط نیکو آخوندی
رابط فدراسيون بين المللي دانشجويان داروسازي در ايران گزارش کمپین آگاهی سازی دیابت را در مجله IPSF Public Health Spot به چاپ رساند.
هم اکنون شاهد چاپ مقاله ای بر اساس این کمپین در مجله IPSF Public Health Spot به عنوان اولین مقاله این جلد از مجله توسط نیکو آخوندی، دانشجوی سال چهارم داروسازی و هستیم که بی شک نقطه درخشان دیگری در کارنامه این کمپین است. در سال ١٣٩٢ به مناسبت هفته جهانی دیابت و به همت جمعی از دانشجویان داروسازی دانشگاه علوم پزشكي تهران کمپین آگاهی سازی دیابت به سرپرستی علی ابراهیمی دانشجوی سال آخر داروسازی به صورت بین رشته ای و با حضور بیش از150 نفر از دانشجویان مختلف حیطه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشكي تهران اجرا شد. كمپين آگاهي سازي ديابت با همكاري هاي مركز پژوهشهاي علمی دانشجويي و همچنين داروخانه ١٣آبان موفق به آگاه سازي بيش از ٤٠٠٠ نفر از عموم مردم شد. این کمپین به نوبه خود در ایران بی سابقه بود به طوری که در جشنواره مطهری در رده فرایندهای برتر آموزشی دانشگاه قرار گرفت و همچنین جزو بهترین کمپین های برگزار شده در عرصه بین المللی نیز شناخته شد. اين كمپين با حمايت فدراسيون بين المللي دانشجويان داروسازي (IPSF)و هم چنين زير نظر فدراسيون بين المللي ديابت (IDF)برگزار گرديد. نيكو آخوندي فعاليت هاي خود را با اين سازمان (IPSF)از سال ١٣٩١ آغاز كرد و هم اكنون رابط فدراسيون بين المللي دانشجويان داروسازي در ايران و همچنين نماينده اين سازمان در سمپوزيوم جهاني دانشجويان علوم پزشكي مي باشد.
ارسال به دوستان