دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1396/12/13 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اولین جلسه حلقه مطالعاتی انجمن تفکر طراحی

اولین جلسه حلقه مطالعاتی انجمن تفکر طراحی روز دوشنبه ۷ اسفند ماه سال ۹۶ برگزار شد.

در اولین جلسه حلقه مطالعاتی انجمن تفکر طراحی که روز دوشنبه ۷ اسفند ماه سال ۹۶ برگزار شد،  به مطالعه کتاب Change by design  می پردازیم. در این جلسه حلقه شاهد حضور فعال علاقمندان حیطه ی تفکر طراحی از رشته های مختلف از جمله پزشکی، داروسازی، طراحی صنعتی بودیم.  این حلقه مطالعاتی در راستای اهداف انجمن تفکر طراحی مبنی بر آموزش روش ها و ابزارهای حل مسئله به خصوص تفکر طراحی به دانشجویان علوم پزشکی و سایر رشته ها و به طور کلی تمامی علاقه مندان به این حیطه شروع به کار کرده است. در این حلقه به مطالعه کتاب های مطرح و کاربردی این حیطه و همچنین مقالات به روز مرتبط با مباحث می پردازیم. این حلقه فرصتی است برای یادگیری از همدیگر و همچنین گفت وگو و مباحثه در این حیطه و به اشتراک گذاری تجربیات، تا بتوانیم با علم و توانمندی بیشتر برای حل مسائل اقدام کنیم.  انجمن تفکر طراحی چه انجمنی است؟  حوزه اصلی فعالیت این انجمن، «تفکر طراحی» نام دارد. تفکر طراحی، یک رویکرد نوین در حل مسائل پیچیده و معضلات است که تلاش می‌کند تا با بهره‌گیری از ارزش‌هایی که کمتر در سازوکارهای سنتی حل مسئله مورد استفاده قرار می‌گیرند (از جمله همکاری‌های بین‌رشته‌ای، حل مسئله مبتنی بر همدلی، تفکر سیستمی و …)، محصول یا خدمتی را تولید کند که نه تنها مسئله کاربر یا مخاطب خود را به بهترین نحو حل می‌کند؛ بلکه با محدودیت‌های موجود نیز سازگار بوده و منجر به توسعه کسب و کار می‌شود. در حقیقت، تفکر طراحی نگاهی نوآورانه به فرایند حل مسئله است که در آن سه دغدغه رفع نیازهای کاربر، دستیابی به سود اقتصادی و ترجمان عملی دانش هم‌زمان اولویت می‌‌یابند. مأموریت اصلی این انجمن، آشناسازی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با رویکرد تفکر طراحی، توانمندسازی نظری و عملی ایشان برای بهره‌گیری از این رویکرد در حل مسائل مرتبط با سلامت و نهایتاً حمایت‌طلبی برای اشاعه تفکر طراحی و ارزش‌های مرتبط با آن در دانشگاه علوم پزشکی تهران است. این انجمن همچنین زمینه‌سازی برای گسترش و ارتقای کاربری رویکرد تفکر طراحی در سایر مراکز آموزش عالی  کشور (اعم از مراکز آموزش علوم پزشکی و غیر علوم پزشکی) را به عنوان مأموریت فرعی خود مد نظر دارد. اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد این انجمن هستید می توانید با آقای احمدرضا عباسلو abbaslou97@ دبیر انجمن تفکر طراحی در ارتباط باشید.  همچنین اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد حلقه مطالعاتی هستید می توانید با خانم مهتاب امینی Mahtab_Amini@ مسئول برگزاری حلقه در ارتباط باشید.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190775
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه