دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1394/06/04 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اولین جلسه کارگروه مطالعاتی برنامه پزشک خانواده انجمن مدیریت و اقتصاد سلامت

انجمن مدیریت و اقتصاد سلامت اولین جلسه ی کارگروه مطالعاتی برنامه پزشک خانواده با هدف شناخت و حل مشکلات پیش روی برنامه پزشک خانواده برگزار کرد.

در چند سال گذشته تلاشهای زیادی برای استقرار برنامه پزشک خانواده در کشور ما انجام شده که همواره با فراز و نشیب هایی مواجه بوده است. به گونه ای که امروزه در مقالات و بررسی روند تحولات شاخصها وسیستم سلامت کشورمان بخوبی این نکته نمایان است. ا ز طرفی همه دلسوزان عرصه سلامت استقرار برنامه پزشک خانواده را کلیدی برای حل مشکلات سیستم سلامت کشورما می دانند، و اذعان دارند که حرکت به سوی این برنامه ضرورتی برای نظام سلامت کشور است.  توسعه برنامه پزشک خانوده در سطح روستاها در ده سال گذشته، اجرای آزمایشی این طرح در دو استان بزرگ کشور و آغاز طرح بزرگ تحول سلامت در حوزه بیمارستانی که هر کدام مبالغ هنگفتی از بودجه سلامت را به خود اختصاص داده اند لزوم بحث را برای تحلیل روند ده ساله اصلاحات نظام سلامت کشور ما را با محوریت برنامه پزشک خانواده دو چندان می کند. براین اساس انجمن علمی و پژوهشی مدیریت و اقتصاد سلامت وظیفه خود دانسته که به اندازه توان خود در جهت شناخت و حل مشکلات پیش روی برنامه پزشک خانواده گام برداشته و با انجام مطالعه و ارائه پیشنهاداتی در قالب مقاله به سیاستگذاران امر، به پیشرفت و اجرای هرچه بیشتر این طرح کمک کند. به همین منظور اولین جلسه کارگروه مطالعاتی برنامه پزشک خانواده انجمن مدیریت و اقتصاد سلامت روز سه شنبه 3 شهریور ماه 94  در مرکزپژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد.  این کارگروه با حضور هشت نفر از اعضای فعال انجمن مدیریت و اقتصاد سلامت، برنامه ی مطالعاتی خود را پیرامون بررسی برنامه "پزشک خانواده" با هدف ارائه مقاله در سمینار بین المللی پزشک خانواده در شیراز آغاز کرده است.  در این جلسه اعضای کارگروه با بررسی کلیات برنامه پزشک خانواده و مطالعات مربوطه به بحث پرداختند و موضوعاتی را برای انجام پژوهش مطرح کردند. در پایان  جلسه برنامه جلسه آینده که قرار است هفتم شهریورماه برگزار شود مشخص شد .  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189785
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه