دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/06/25 - 15:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 473
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افتخار آفرینی دیگر از دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب بیشترین مدال المپیاد علمی دانشجویان

برتری تیم المپیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب 20 مدال رنگارنگ و 10 دیپلم افتخار در آزمون های انفرادی و گروهی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان

دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب 20 مدال رنگارنگ در مجموع آزمون های انفرادی و گروهی حائز بیشترین تعداد مدال در شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور شد.

تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران در شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز پژوهش های دانشجویی، شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور 21 شهریور ماه 1403 به پایان رسید و تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران توانست با کسب 1 مدال طلا ، 8 نقره، و 5 برنز در بخش انفرادی و 2 مدال طلا، 1 نقره و 3 برنز در بخش گروهی و همچنین ۱۰ دیپلم افتخار در بخش انفرادی  همانند سال گذشته بیشترین تعداد مدال را از آن خود کند.
نتایج کامل

آزمون انفرادی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در تاریخ 19 مرداد 1403 و آزمون مرحله گروهی در تاریخ 17 تا 21 شهریور 1403 در شش حیطه استدلال بالینی، آموزش پزشکی، همگرایی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه و هنر و سلامت برگزار شد.

مراسم اختتامیه شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور چهارشنبه ۲۱ شهریور با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران،  دکتر علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت و جمعی از مدیران حوزه سلامت در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در شانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی ۶ هزار دانشجوی علوم پزشکی از ۶۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی رقابت کردند که در پایان حدود ۵۰۰ دانشجو به مرحله پایانی راه پیدا کردند و برترین‌های این اختتامیه لوح تقدیر و جوایزی دریافت کردند.
در این مراسم کتاب تاریخ شفاهی سلامت و همچنین زندگینامه علیرضا مرندی با حضور وزیر بهداشت رونمایی شد.
در حاشیه برگزاری اختتامیه شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور هم نمایشگاه فناورانه نیز برپا شده بود.

  • گروه خبری : المپیاد,ریاست,ویژه دانشگاه
  • کد خبر : 277613
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه