دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1389/08/25 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری اولین سمینار نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در پزشکی توسط انجمن علوم و فناوری‌های نوین پزشکی

اولین سمینار ناتوتکنولوژی و کاربردهای آن در پزشکی توسط انجمن علوم و فناوری‌های نوین پزشکی (AMST) روز دوشنبه 24 آبان در تالار رازی دانشکده داروسازی برگزار شد.

این سمینار در روز دوشنبه 24 آبان در تالار رازی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران از طرف انجمن علوم و فناوری های نوین پزشکی  (AMST)وابسته به مرکز رشد استعدادهای درخشان با حضور 90 نفر شرکت کننده از دانشگاه های مختلف در سطح تهران ( دانشکده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران، علم و صنعت٬ تربیت مدرس٬ دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد٬ علوم و تحقیقات و ...) برگزار گردید.  در این سمینار دانشجویان دکترای رشته نانوتکنولوژی پزشکی دانشکده فناوری نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران سخنرانی‌ها خود را با عنوان "مقدمه‌ای بر نانو" توسط شیما توکل٬ "آشنایی با نانومواد" توسط اسماعیل میرزایی٬ "دارورسانی برمبنای نانوذرات" توسط زهره جمعه فرسنگی٬ "کاربرد نانوتکنولوژی در تشخیص" توسط محمد علی درخشان٬ "کاربرد نانوتکنولوژی در درمان سرطان" توسط فاطمه غیبی و "ایمنی در نانو" توسط علیرضا پرتوآذر از اعضای اصلی این انجمن ایراد کردند. شیما توکل دبیر اجرایی و مسئول انجمن علوم و فناوری های نوین پزشکی  (AMST) این سمینار در ارتباط با اهداف تشکیل این انجمن که در مرداد ماه امسال تاسیس شده است چنین بیان می کند " از جمله اهداف تاسیس این انجمن  آموزش و پژوهش می‌باشد که در زمینه آموزش این انجمن سعی دارد تا با برگزاری سمینارهای مقدماتی بصورت برگزاری 2 بار در سال و همینطور برگزاری سمینار و کارگاه‌های تخصصی در علوم مرتبط با نانوتکنولوژی و دیگر فناوری‌های نوین به این هدف نائل آید. AMST در زمینه پژوهش  قصد دارد تا با تعریف پروژه‌هایی که قابلیت تبدیل شدن به محصولات تجاری را دارند و در آن متخصصانی از رشته‌های مختف از دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور شرکت دارند به این هدف دست یابد. ایشان همچنین تالیف و ترجمه کتب تخصصی مرتبط با این فناوری‌ها را از جمله دیگر مسئولیت های این انجمن به شمار آورد."  در این سمینار آقای دکتر امانی رئیس امور آموزشی دانشجویی  دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون پژوهشی گروه نانوتکنولوژی پزشکی و آقای دکتر فریدی معاون آموزشی گروه نانوتکنولوژی پزشکی و جناب آقای دکتر طاووسی هیات‌علمی گروه نانوتکنولوژی پزشکی وخانم‌ها دکتر پاسالار، رئیس مرکز رشد استعدادهای درخشان و دکتر بختیاریان عضو هیات‌علمی گروه فارماکولوژی پزشکی نیز حضور داشتند.  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 187887
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه