دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/08/06 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 64
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه انجمن تصویر برداری مغزی

در جلسه ای انجمن تصویربرداری مغزی هر یک از اعضا گزارش عملکرد و نحوه پیشرفت پروژه های خود را ارائه دادند.

انجمن تصویر برداری مغزی 5 آبان ماه جلسه ای در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار کرد. در این جلسه که برای گزارش دهی اعضا و بررسی نحوه پیشرفت پروژه ها برپا شد، فرزانه رحمانی، حسین سنجری و مهسا دولتشاهی هریک به ارائه گزارش از نحوه عملکرد اعضای تحت نظارت خود پرداخته و گزارشی از مقالات ارسال شده و آماده برای ارسال به ژورنال ها ارائه دادند. دانشجویان محمد حسین رنجبر، سهیل محمدی، صبرا رستم خانی، زهرا ابراهیم سلطانی، هانیه کاوندی، رها فرهاد نژاد، نیره جودی، زهرا یادگاری، بهار عطایی نیا، سارا اکرامی نسب، فاطمه چینی ساز و محمد صالح صفری، از جمله اعضای فعال گروه بودند که گزارشی از پیشرفت نگارش مقاله مروری خود ارائه دادند. در پایان توضیحاتی در خصوص نحوه انتخاب موضوع و جستجو در پایگاه های اطلاعاتی و ارائه ساختار مقاله مروری سیستماتیک به حاضران داده شد.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190990
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه