دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
برگزاری کمپین اطلاعرسانی بیماریهای کلیوی در پارک لاله
کمپین اطلاعرسانی درباره بیماریهای کلیوی با همکاری مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، مرکز تحقیقات کلیه دانشگاه و مرکز بهداری ناجا صبح پنجشنبه 21 اسفند در پارک لاله برگزار شد.
گالری عکس 21 اسفندماه مصادف با دومین پنجشنبه ماه مارس بعنوان روز جهانی کلیه نامگذاری شده است. به همین مناسبت در این روز، 15 نفر از دانشجویان مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان با شرکت در این کمپین با ارائه بروشورهای آموزشی و توضیح شفاهی ، به اطلاع رسانی درباره موارد خطر برای ابتلا بیماری کلیوی پرداختند. در این بروشورها از بیماری مزمن کلیوی به عنوان قاتل خاموش نام برده شده که از هر ده نفر یک نفر به آن مبتلاست و از فشار خون بالا و دیابت به عنوان رایج ترین علل این بیماری در بزرگسالان می توان نام برد. در این بروشورهای آموزشی نحوه تشخیص ابتدایی این بیماری و قانون های طلایی برای کاهش خطر ابتلا به آن توضیح داده شده است. این کمپین ساعت 7 صبح با همکاری سازمان ورزشهای همگانی کشور شروع شد و بیش از 100 نفر از شهروندان به ورزش در کنار یکدیگر پرداختند، سپس در غرفه ی که توسط مرکز تحقیقات کلیه در پارک لاله دایر شده بود، به اطلاع رسانی درباره موارد ابتلا به بیماری های کلیوی پرداخته شد. در ادامه شهروندان و دانشجویان در یک راهپپمایی نمادین از پارک لاله تا بیمارستان امام خمینی با در دست داشتن شعارهایی درباره بیماریهای کلیوی و نحوه پیشگیری از آن شرکت کنند. و در پایان، در بیمارستان امام خمینی طرح رایگان سنجش سلامت شهروندان با همکاری دانشجویان و اساتید برگزار شد.
ارسال به دوستان