دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1398/04/05 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیش از 20 مقاله به همت اعضای انجمن نبض ترجمه شد و برای استفاده ی عموم در سرای سلامت قرار گرفت

در بهار سال جاری، اعضای انجمن نبض بیش از20 مقاله در زمینه های پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و شناخت عوامل خطر و کنترل آن ها را تحت نظارت اساتید این انجمن ترجمه کردند و برای استفاده عموم در مجله علمی سرای سلامت بارگذاری کردند.

 سلامتي يکي از ارزشمندترين نعمت هايي است که وجود آن باعث بهره مندي از ساير داشته هاي انسان مي شود و بشرهميشه براي حفظ آن تلاش کرده است و رسيدن به  سراي سلامت، جايگاهي که در آن بتواند سالهاي طولاني در سلامت کامل در تمامي ابعاد شامل ابعاد معنوي ، روحي، رواني و جسمي زندگي کند، جز آروزهای هميشگي او بوده است و اين آرزو سر منشاء تلاش هاي فراواني در آينده بشريت نيزخواهد بود. محصول قرن ها تلاش براي حفظ سلامتي امروز بصورت دانشي در دست ماست که اگرچه سوالات اساسي بي شماري را پاسخگو نيست اما توانسته است خدمات قابل توجهي در ارتقاء سلامت مردم انجام دهد و آشنايي و بهره مندی از اين دانش جز ضرروت هاي اصلي زندگي ماست. در مجله ی سرای سلامت، دانشمندان، اساتيد، متخصصين و کارشناسان زيادي برآنند که اين دانش را تا حد ممکن به زباني ساده اما کاملا علمي و به روز در دسترس تمامي مردم قرار دهند و گامي در راه تحقق سلامتي براي همه بردارند و اميدوارند همه براي سلامتي تلاشي مشترک تا رسيدن به سراي سلامت انجام دهند. هیات تحریریه سرای سلامت، دکتر علی واشقانی فراهانی، دکتر سیده هاله اشرف، دکتر نگار امیدی، دکتر عبدالوهاب برادران، دکتر احسان سرایی، دکتر البرز شرافتی و دکتر فرزاد مسعود کبیر هستند که تمامی اعضای انجمن نبض تحت نظارت این اساتید مقالات با موضوع های پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و شناخت عوامل خطر و کنترل آن ها که برای عموم مردم مفید و قابل فهم باشد را ترجمه کرده و در این مجله بارگذاری می کنند. در بهار 98 این اعضا توانستند بیش از 20 ترجمه مقاله در این مجله قرار دهند که علاقمندان می توانند برای مطالعه ی آنها به لینک زیر مراجعه کنند.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 191378
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه